Enkele ervaringen

15 mei 2015

Je behandeling heeft echt geholpen. Toen je langs kwam op de tuin voelde ik mijn rug en vroeg ik me net af of dat wel zo goed was. Sinds jouw behandeling gaat het veel beter, het voelt veel soepeler en sterker. Dank daarvoor!

Valerie

April 2016

Wat me het meeste aansprak tijdens de healing was: het loslaten van het verleden en de keuze te maken om het verleden geen grote invloed te laten hebben in het heden.

Moet zeggen dat ik 2 dagen na de behandeling erg moe ben geweest en aardig wat tranen heb laten vloeien. Mijn kleinkind, die ook bij de behandeling aanwezig was, was het weekend erna bij mij, ze was erg aanhankelijk maar de behandelingen en mijn ontspanning hebben positieve invloed op haar.

Petra

September 2015

In september ben ik terug geweest omdat mijn overgangsklachten steeds heviger werden. Ik had veel last van overmatig vloeien buiten de normale cyclus om. Daarnaast was ik erg moe, problemen met de stoelgang en ik hield veel vocht vast. Na de behandeling heb ik de daarop volgende dagen best wel wat nawee├źn gehad. Onder andere wat steken in de nierstreek, maar dat was na het nodige water drinken wel weer weg. Mijn stofwisseling is weer op het oude niveau. Het vloeien is ook aanmerkelijk minder geworden. Mijn luchtwegklachten waren na een paar dagen ook helemaal verdwenen.

Ik heb veel opgeruimd.

Note: na 2 maanden continue vloeien is dit helemaal over.

Petra

November 2015

Ik stond op het punt naar de huisarts te gaan om weer iets aan mijn spataderen te laten doen…

Sceptisch over het resultaat liet ik me door Anneke behandelen. Achteraf gezien was dit een goede keuze, mijn spataderen zijn er nog wel maar zijn niet meer pijnlijk en veroorzaken geen irritaties meer. Bespaart mij een pijnlijke en vervelende operatie.

Peet