Over leegte en magie

 

Wat maakt dat een leeg gevoel als negatief wordt bestempeld?

Toen ik de leegte voelde schrok ik eerst: kan ik dan weer helemaal opnieuw beginnen? Ben ik dan niet goed genoeg? Ik voelde me leeg, mijn praktijk, mijn lijf, mijn portemonnee, de dieren komen uit een ‘lege’ omgeving en ga zo maar door.

En ik wilde juist magie toevoegen aan mijn leven!

Kan het ook zo zijn dat magie pas werkt én een levendig gevoel geeft juist vanuit de leegte? Dat leegte daar voorwaarde voor is…

 

De eerste keer dat ik magie voelde was toen ik een wens ophing voor iemand anders, gewoon in een mooie boom gehangen. Degene waar het om ging worstelde met pijn, vermoeidheid en zingeving in het leven. En dat al enkele jaren lang. Ik hing de wens op dat het haar goed zou mogen gaan, dat ze beter met haar lijf om zou kunnen gaan en weer een fijn leven zou krijgen.

Upgrade, Boord, Klok, Update, Vernieuwen

Klap, Blazen, Koud, Vrouwelijke, Meisje

 

 

 

 

 

 

 

Twee weken later sprak ik haar weer, het leek een andere vrouw! Ze was levendig, had nog wel pijn maar dat stond op de achtergrond op dat moment. Sindsdien zie ik haar sterker en sterker worden als mens, ze heeft haar oude manier van omgaan met zichzelf en de wereld veranderd in warmte en fijn mens zijn. Dankjewel lief mens (zij weet over wie dit gaat….).

 

Kijk, dát soort magie wil ik wel in het leven. Het maakt dat ik glim en zin heb in leven 😉

 

Wil je weten hoe ook jij de leegte kunt vinden en magie kunt toelaten?

Laat een magie-verzoek achter hieronder of bel me op 06-27 38 39 47

 

liefs, Anneke

P2230017

Mijn naam is Anneke, helend medium in mijn bedrijf Anna Healing.
Ik werk voornamelijk met vrouwen van 45+, mooie sterke vrouwen, die hun weg even kwijt zijn. Zij hebben een flinke dosis levenservaring verzameld en zijn toe aan verdere ont-wikkeling. Ik loop enige tijd met hen mee totdat ze weer hun vertrouwen en levenslust terug hebben gevonden.