Anneke in 45 seconden:

Eerlijk: ik zeg wat er te zeggen is

Gaat voor kwaliteit: als het voor jou goed is, dan pas is het voor mij ook goed

Naar de Kern: liefst zonder omwegen

Zorgend: soms teveel (als dat überhaupt mogelijk is)

Begripvol: zonder mee te gaan in jouw drama want dan verzuipen we beide

Helderwetend: heel helpend voor wat nog net buiten je eigen blikveld ligt

Pootjes op de grond: je moet het wel HIER doen, op deze aarde

 

Jij en Anneke in tweeënhalve minuut:

Ben jij bereid eerlijk en begripvol naar jezelf te kijken? Ben je toe aan verandering en wil je nu dat leven met voldoening en plezier hebben? Ben jij er aan toe kennis te maken met mij als spiritueel behandelaar? Dan heb je ook een team van engelen en buitenaardsen die de healing tot een mooie ervaring maken.

Ik voel me instrument, een doorgeefluik van energie die jou helpt om te groeien en sterker te worden. Als je op deze manier weer ziet dat het leven, jouw leven, ook fijn kan zijn dan ben je op de goede weg.

Net als jij dacht ik dat ik een fijn leven zou hebben, ik kreeg de nodige lessen voor mijn kiezen. Deze waren, vooral op dat gegeven moment, pijnlijk in verschillende opzichten (6 jaar terug kon ik b.v. niet verder dan 100 meter lopen). Ik kreeg al heel vroeg te maken met verlies, was onzeker, had een periode van ca. 20 jaar met depressieve buien. Daarna kwamen schulden en een scheiding als ‘toetje’.

En wat ben ik blij dat ik niet van die berg sprong, dat ik niet het stuur draaide richting dat donkere kanaal s’avonds laat! Dat ik het lef had mijn gevecht aan te gaan…

Op dit moment kan ik alleen maar zeggen dat me dit alles een leuker, krachtiger mens heeft gemaakt. Ik heb gemerkt dat pleasen en me altijd maar aan te passen om er bij te horen absoluut niet werkt! Wat wel werkte is mezelf leren kennen en waarderen, met al mijn eigen-aardigheden en kronkels. Alle moed en lef uit de diepte tevoorschijn halen voor acceptatie en heling deed goed!

Als vanzelf kwam in die periode mijn gevoeligheid naar boven drijven, inclusief de mogelijkheden die ik mocht eigen maken om te kunnen behandelen. Heel wat cursussen en opleidingen later durf ik me met recht healer te noemen.

Was mijn weg altijd makkelijk, nee, absoluut niet! Belangrijker is de vraag of het al die pijn en moeite waard was en daarop kan ik alleen maar volmondig ja zeggen.

P2230017

Mijn naam is Anneke, helend medium
Ik ga graag om met mensen die  een flinke dosis levenservaring verzameld hebben en zich als mens blijven ontwikkelen. Zij vergroten hiermee zelfvertrouwen, levenslust en maken daarmee de wereld een mooiere plaats om te zijn